AKSARAY İL MEM ARGE

2021 YILI ETWINNING KALİTE ETİKETİ ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI

''TEBRİKLER AKSARAY! Ödül alan öğretmen ve proje sayımız % 309 oranında  artarak  33'ten 135'e ulaştı...''
2021 YILI ETWINNING KALİTE ETİKETİ ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI

eTwinning, katılımcı ülkelerden öğretmenlere, dijital araçlar kullanarak öğrencileri ile uzaktan değişim projeleri yürütmek için birbirleriyle iletişim kurma fırsatı sunan bir Avrupa girişimidir. eTwinning, Avrupa'da dijital araçların kullanımıyla eğitimsel işbirliğini teşvik eder. Öğrencilere birlikte öğrenme, bilgilerini paylaşma, bakış açılarını paylaşma ve arkadaş olma fırsatı sağlar. Çok dilli ve çok kültürlü bir Avrupa toplumu modeli bilincini sağlar.

Ülkemizde de her yaş grubundan öğrenci ve öğretmenlere birlikte çalışma fırsatı sunan eTwinning portali, ilimiz öğretmenleri tarafından 2021 yılında oldukça yoğun bir ilgi gördü. Çok sayıda öğretmen ve öğrenci geliştirdikleri eğitim, kültür, sanat, müzik. resim ve spor gibi alanlarda projeler yürüttüler. Farklı şehir ve ülkelerden ortaklıklar kurdukları projelerin sonucunda Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından Ulusal Kalite Etiketine, Avrupalı ortakllıkları sayesinde de Avrupa Kalite Etiketine layık görüldüler. Geçtiğimiz yıla oranla 2021 yılında Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ödül oranlarımız Ulusal Kalite etiketinde %333; Avrupa Kalite Etiketinde %258 artmıştır.  Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve idarecilerimizi tebrik ederiz.

Eğitim aktiviteleriniz, gözlem kurslarınız veya Avrupa ortaklığı çerçevesinde yürütülen eğitim aktiviteleri sırasında edindiğiniz tecrübeye değer verin. Deneyimlerinizi eTwinning platformu üzerinden paylaşabilir ve projenizi eTwinning platformunda sınıftan sınıfa kaydettirebilirsiniz, önümüzdeki yıllarda UDS (Ulusal Destek Servisi'ne) başvurmayı unutmayın.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Sanayi Mah. Ek Valilik 3 Nolu Hizmet Binası Kat4 No28 - 0382 213 68 40

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.